Pozvánka na Bikes & Coffee #35 vrátane predstavenia BMW R 1300 GS Adventure

Spoločný výjazd v sobotu 14.09. smer Trenčín a reštaurácia Remys.

Vážení motorkári,

 

radi by sme Vás pozvali na ďalší spoločný výjazd Bikes & Coffee #35 v sobotu 14.09.2024. Spoločne po dobrej rannej kávičke vyrazíme smer Čičmany, Nitrianske Rudno a následne cez Homôlku do Trenčína do TOP BURGRÁRNE REMYS na sídlisku JUH, kde si doprajeme skvelý spoločný obedík.

POZOR – ráno budeme odchádzať až o 10:30 z MD-Bavaria aby ste si naplno mohli pozrieť novinku, ktorú nám poskytla BMW Slovenská republika, BMW R 1300 GS Adventure!

Tešíme sa na Vás!
Tím BMW Motorrad Žilina

 

BIKES & COFFEE #35

TERMÍN 14.09.2024 (SO)

Program
 

  • 9:00 Stretnutie v MD-Bavaria Žilina – Prehliadka BMW R 1300 GS Adventure
  • 10:30 Spoločný výjazd
  • 13:00 Spoločný obed v reštaurácií Remis
  • 14:30 Individuálny rozchod


Záujem o podujatie

Máte záujem alebo uvažujtete o účasti? Zanechajte nám svoj email. Radi Vám zašleme pripomienku krátko pred podujatím.

 



 

BMW R 1300 GS Adventure

Pozývame Vás na náš showroom BMW Motorrad v MD-Bavaria Žiline, kde budeme mať od 09.09.2024 do 14.09.2024 vystavený nový model BMW R 1300 GS Adventure. Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť sa osobne zoznámiť s novým lídrom v segmente cestovných enduro motocyklov!

Veľké BMW GS Adventure je už viac ako dve desaťročia synonymom pre diaľkové cesty so spolujazdcom a množstvom batožiny. Aby tomu tak bolo aj v budúcnosti a aby spoločnosť BMW Motorrad poskytla dobrodružne založeným motocyklistom ešte viac zážitkov, kompletne prepracovala motor, podvozok, kapotáž, dizajn a koncept úložných priestorov nového modelu R 1300 GS Adventure, a posunula tak základné piliere BMW GS Adventure na novú úroveň.

 

BMW Motorrad Connected

Vďaka aplikácii BMW Motorrad Connected vyťažte zo svojich jázd čo najviac a premeňte svoj smartfón na motocykel.

Vytvorte si svoju vysnívanú trasu pomocou série trasových bodov alebo importujte trasy ako súbory GPX. Zobrazenia a údaje, ktoré zbierate na svojich jazdách, sa automaticky ukladajú pod vaše jazdy.

BMW držiak na smartfón

Ak máte chuť na spontánne jazdy a používate svoj smartfón na navigáciu, držiak na mobil BMW Motorrad ConnectedRide Cradle je to pravé pre vás.

Umiestnite svoj smartfón do kolísky a získajte tak prístup k funkcii navigácie pomocou aplikácie BMW Motorrad Connected. Všetky funkcie môžete ovládate pomocou multifunkčného ovládača na riadidlách, vďaka čomu je pre vás bezpečnejšie dostať sa z bodu A do bodu B, keď cestujete a prechádzate zákrutami.

Kúpiť v našom obchode